TALENT VECTIA INSIGHT -TILAISUUDET

Mistä syntyy hyvä työntekijäkokemus, kuinka luodaan kasvua ja miten sinä voit kasvattaa omaa liiketoimintaasi? Järjestämme Talent Vectialla säännöllisesti aamutilaisuuksia liikkeenjohdolle eri teemoihin liittyen. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Satu Olkinuora, 040 455 7490, satu.olkinuora@talentvectia.com

 


TYÖELÄMÄ 2030
2.2.2018 

Mistä syntyy hyvä työntekijäkokemus ja miten sitä voi johtaa? Toteutimme Työntekijäkokemus-tutkimuksen syksyllä 2017 ja avaamme nyt tuloksia tarkemmin.

Tilaisuus järjestetään pe 2.2.2018 klo 8.30-11.00 Scandic Parkissa. Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina, varaa paikkasi jo nyt lähettämällä viestiä osoitteeseen  satu.olkinuora@talentvectia.com

 

Varaa paikkasi etukäteen!


DRIVING GROWTH
23.3.2018

Mistä syntyy kasvu? Koostamme vuosittain suomalaisia kasvu- ja menestystarinoita Growth-julkaisuksi. Nyt kuulemme julkaisuun haastatelluilta johtajilta, kuinka he onnistuivat luomaan kasvua. 

Tilaisuus järjestetään pe 23.3. klo 8.30-11.00 Scandic parkissa. Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina, varaa paikkasi jo nyt lähettämällä viestiä osoitteeseen satu.olkinuora@talentvectia.com

 

 Varaa paikkasi etukäteen!

 

 


HALUATKO POSTITUSLISTALLE? 

Saathan jo kutsut Talent Vectian Insight -tilaisuuksiin? Jätä yhteystietosi ja lisäämme sinut kutsulistalle.