LATAA UUSIN GROWTH 2018 -JULKAISU

Growth-julkaisuun on koottu asiakkaidemme kasvu- ja menestystarinoita, heidän kertominaan. Tarinoita markkinoiden muotoilusta haastajamyyntiin ja merkityksellisyyden johtamiseen. Kaikkea sitä, mitä kasvun tekeminen vaatii.

13 TARINAA KASVUN TEKEMISESTÄ

Pitkäkestoinen, kantava menestys ei synny tehostamalla ja säästämällä, vaan panostamalla uuteen liiketoimintaan ja sitä kautta kasvuun. Nopeasti muuttuvassa maailmassa kasvun ja kehittämisen lähtökohtana pitää olla asiakashyöty ja sitä kautta löytyvä markkinapotentiaali. Kilpailukyvyn kannalta merkitystä on toimivalla kasvustrategialla, joka toteutuu arjessa. Hyvä kasvustrategia on kuitenkin arvoton, elleivät ihmiset toteuta sitä omassa työssään. Kasvun tekeminen edellyttääkin myös kulttuurin ja työn tekemisen tapojen muuttamista. 

Mikä on kasvun resepti? Lataa Growth-julkaisu ja lue 13 tarinaa kasvusta asiakkaidemme kertomina. Mukana artikkeleita johtamisesta, strategiasta ja asiakaslähtöisistä toimintamalleista.

Growth 2018

Julkaisussa mukana: 

Lehto Group, Teknisen Kaupan Liitto, VMP, iLOQ, Kesko, Outokumpu, Pfizer, Tampereen kaupunki,  Luonnonvarakeskus, Danske Bank, Metsä Group, Vianor ja Outotec.

 

Lisätietoja:

Suvi Anttila
Markkinointipäällikkö
040 504 2071
suvi.anttila@talentvectia.com 

Growth_2018.png

Lataa tästä